Feedback nodig? Laat ons je helpen!

Je herkent het misschien wel; je bent bezig met een artikel en weet niet goed hoe je het constructief kunt maken. Of je vraagt je af of jouw vaak bekeken video constructiever had gekund. In dat geval helpen we je graag!

Foto: Kennedy Library

Want ja.. het is niet altijd makkelijk om elementen van #CoJo toe te voegen aan je productie. Het kan fijn zijn om even te sparren, of om feedback te krijgen op al gepubliceerd werk.

Misschien is er een deskundige die een hoopvol plan heeft bedacht, of een van jouw lezers. Het kan ook zijn dat je positieve cijfers over het hoofd ziet. Of misschien zoom je teveel in op de uiterste polen, en vergeet je het zwijgende midden.Of vraag je je juist af of je voldoende kritisch bent gebleven?

Wij denken met je mee en proberen je vragen te beantwoorden. Tweet ons, benader ons via Facebook of stuur een mail naar info@constructievejournalistiek.nl. Beschrijf wat jij wilt weten, en stuur je artikel, video of audiofragment mee.

Wij schrijven er vervolgens een artikel over die we op onze site publiceren. Als we veel reacties krijgen, leggen we sommige vragen voor aan andere lezers, zodat zij advies kunnen geven. We kijken uit naar je bericht!

PS Ben je een goed voorbeeld van #CoJo tegengekomen in de media? Of heb je zelf iets moois gemaakt? Laat het ons dan weten. We besteden hier graag aandacht aan op de site of op sociale media.

FacebookTwitterLinkedInEmail